Direktlänk till inlägg 3 augusti 2008

Otur i spel, tur i kärlek

Av Annika - 3 augusti 2008 19:29

I fredags begav vi oss till Camil för lite dricka, chill och Guitar hero naturligtvis. Jag slog på stort och bjöd på skumpa för att fira löneöket.

Vid halv 12 tog vi pendeltåget till Kungsängen och gick hem till Gaullo som hade lite hemmafest. Världens tuffaste lägenhet, unik inredning. Balkongne hade hon inrett som en strandservering i Thailand och alla tavlor på väggarna var hennes egna konstverk.

I alla fall så blev vi kvar ett bra tag och ramlade hemåt vid 4-tiden.

Inför lördagen var planerna att antingen åka ut till landet eller dra in på Grönan men när vi vaknade vi 12 stod regnet som spön i backen. Båda alternativen ställdes in och istället blev det en myskväll hemma med film i soffan. Jag älskar verkligen när det ösregnar. Man kan med gott samvete linda in sig i en filt och krypa upp i soffan medan åskan mullrar borta i fjärran och regnet vräker ner utanför fönstret.

På kvällen var vi återigen hos Camil för samma avslappnande aktivitet som kvällen innan.


Idag åkte vi till IKEA. Jag har aldrig sett så mycket människor på IKEA.

Det kryllar och var kö inne i hela IKEA. Det var tokfullt på parkeringen vid IKEA. Det var ingen bra vald dag för att åka till IKEA.

Vi ryckte åt oss ett svart överkast och ett par glödlampor, gick ut till parkeringen och brummade iväg. Varför var alla på IKEA just då? När solen sken från himlen?

Efter IKEA (går det att missa ordet IKEA?), åkte vi in mot stan för lite slöseri av pengar på Casino Cosmopol, det gick inte alls lika bra som vanligt.

Vi gick därifrån 1000 kr fattigare, så kul var det.

Efter middag på Kallhälls restaurangen är vi nu hemma och myser i soffan igen. Himlen har bokstavligt talat öppnat sig och för den som vill duscha så är det bara att öppna dörren. Blixten hittade precis hit och är just nu på 1 kilometers avstånd (Läste förresten att myten att 3 sekunder mellan åskan och blixten innebär att blixten är 1 kilometer bort stämmer utmärkt, enligt en åskexpert).


Just nu är jag måttligt avundsjuk på Sofia och Linn som precis påbörjat sin roadtrip genom USA's olika hörn. Jag funderar på att skriva ner det på min "To Do- List". Det är någonting som SKALL genomföras.


Nu ska vi upp till Chrille och kolla på Pusher 2.


På återseende!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 12 november 2010 16:40

Hej!   Som jag nämnt i inlägget under har jag numera en ny blogg som jag är verksam i och där hamnar även alla uppdateringar om hur min lilla rygg mår idag.   Jag är så otroligt glad att så många hittat in på den här bloggen när de har sökt i...

Av Annika - 19 april 2009 11:09

Jag har valt att flytta bloggen. Samma blogg, samma innehåll men ny adress: thefrostingonthecake.blogg.se   Hoppas vi ses! :) ...

Av Annika - 15 mars 2009 13:18

Återigen har en lång tid sedan sist passerat. Jag får allt ta och skärpa mig. Men det kännetecknar mitt liv ganska bra just nu. Hektiskt, fullt upp och inte så mycket tid att stanna upp. Det är dags för inlämning av vårt arbete på tisdag och vi har s...

Av Annika - 24 februari 2009 20:49

Oj nu händer det grejer, det kräver sitt blogginlägg!   Vi går bakåt i tiden till 20 januari då jag startade studierna vid juristprogrammet. Det är hemskt mycket plugg men ämnena är ovanligt intressanta. Det är inte riktigt vad man är van vid när man...

Av Annika - 11 januari 2009 20:09

Äntligen efter ett par dagar av tristess så ringde Emelie. Det visade sig att vi båda sitter hemma och gör ingenting. Så dumt och onödigt! Så därför såg vi till att ses i fredags för lunch, shopping och fika på stan.   Igår lördag så begav jag mig t...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg?
 Genom att jag nämnde den
 Via en sökmotor
 Via en länk/någon annans blogg
 Via bloggagratis
 Annat sätt

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards