Direktlänk till inlägg 27 augusti 2007

Life of Annika

Av Annika - 27 augusti 2007 21:21

Sista veckan på jobbet nu då, sen är det upp tidigt på lördag morgon som gäller. Den veckan måste bara bli så bra. För sen är det opereringsdags och under tiden jag rehabiliterar så åker pärlan iväg till Asien i 6 månader.. utan mig :( Jag vill absolut inte kalla min operationsdag för slutet men efter det vet vi åtminstone inte hur förhållandet kommer se ut, tyvärr inte som idag förmodligen. Men jag tänker då kämpa för saken, om det så är det sista jag gör. Det SKA gå. Det KOMMER gå.

Vill man så kan man. Right?


Jag har bett pärlan att inte besöka mig under första dagarna på sjukhuset, jag vill inte ha honom där när jag är som sämst. Men jag ska ringa så fort jag piggnar till lite! Vill nog helst ha så lite besök som möjligt, eller det beror på hur man mår. Hur mår man Sara? Så länge jag är pigg i huvudet och bara har ont så vill jag ha folk omkring mig men om jag mår superäckligt och värdelöst brukar jag helst vilja vara ifred. Don't call me, I call you.

Men omtanken värmer verkligen nå helt otroligt.


Imorgon går mormor & morfars flyttlass till lägenheten. Fast stackarna, hantverkarna är sena med att bli klara som vanligt så de får bo på hotell tills de är klara. Jag ska hjälpa till med städning och uppackning, pappa vägrar låta mig bära massa saker eftersom han vet att jag får så ont. Uppackning it is! Det är egentligen det jag är bäst på ändå, är så förbannat svag ju =)


Imorgon vill jag att frisören ska ringa så jag kan få klippa mig lite snyggt, gillar inte att behöva gå till någon annan än min vanliga, hon är grym och jag litar på att det alltid blir snyggt. Man kan släppa lös henne med saxen.


Jag vill hinna träffa Emelie också, det känns rätt viktigt, vi får se när vi hinner pressa in det =)


Over and out,

Annika



 
 
Plupp

Plupp

28 augusti 2007 21:19

Häftigt att du oxå har något skönt att se framemot såhär två veckor innan op. Hoppas att det blir en riktigt fin vecka för kärleken- som varit och förhoppningsvis förblir.
Jag förstår hur du resonerar med besöken. Vill minnas att jag en gång tänkte likadant, men när jag väl låg där var jag uppriktigt glad över att J propsat på att besöka mig. Det kommer nog att bli långa dygn för dig. Kanske kan dina föräldrar hälsa på?

http://plupp.bloggagratis.se

 
Annika

Annika

28 augusti 2007 22:58

Ja det ska bli en riktigt bra vecka, hoppas jag! =)

Jovisst mina föräldrar lär dyka upp var och varannan dag efter jobbet och har jag tur så kommer även någon vän på besök.
Jag vet inte nu innan om jag kommer vilja ha honom där så därför har jag sagt att jag ringer när jag känner mig redo för det.
Vi får se hur det blir, han kanske insisterar och jag lär inte slänga ut honom om han kommer direkt =)

http://annika88.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 12 november 2010 16:40

Hej!   Som jag nämnt i inlägget under har jag numera en ny blogg som jag är verksam i och där hamnar även alla uppdateringar om hur min lilla rygg mår idag.   Jag är så otroligt glad att så många hittat in på den här bloggen när de har sökt i...

Av Annika - 19 april 2009 11:09

Jag har valt att flytta bloggen. Samma blogg, samma innehåll men ny adress: thefrostingonthecake.blogg.se   Hoppas vi ses! :) ...

Av Annika - 15 mars 2009 13:18

Återigen har en lång tid sedan sist passerat. Jag får allt ta och skärpa mig. Men det kännetecknar mitt liv ganska bra just nu. Hektiskt, fullt upp och inte så mycket tid att stanna upp. Det är dags för inlämning av vårt arbete på tisdag och vi har s...

Av Annika - 24 februari 2009 20:49

Oj nu händer det grejer, det kräver sitt blogginlägg!   Vi går bakåt i tiden till 20 januari då jag startade studierna vid juristprogrammet. Det är hemskt mycket plugg men ämnena är ovanligt intressanta. Det är inte riktigt vad man är van vid när man...

Av Annika - 11 januari 2009 20:09

Äntligen efter ett par dagar av tristess så ringde Emelie. Det visade sig att vi båda sitter hemma och gör ingenting. Så dumt och onödigt! Så därför såg vi till att ses i fredags för lunch, shopping och fika på stan.   Igår lördag så begav jag mig t...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg?
 Genom att jag nämnde den
 Via en sökmotor
 Via en länk/någon annans blogg
 Via bloggagratis
 Annat sätt

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards