Direktlänk till inlägg 20 juli 2008

Lugn helg

Av Annika - 20 juli 2008 23:11

Fredagen blev lugn med lite dricka uppe hos Chrille och lite film.

På lördagmorgonen kämpade jag med att skriva bildtexter till Asien-bilderna så jag kan bränna ner dem på skiva snart. Jag har dock bara skrivit till 200 av 500 bilder så jag har en bit till att kämpa med :)

Lika bra att skriva vart korten är tagna ifrån. Man tror alltid att man kommer att minnas alltihop men vissa saker glöms bort. Redan nu var jag tvungen att googla fram vad templet vi besökte i Chiang Mai hette, namnet var totalt bortglömt.

Vissa bilder och filmer därifrån är helt klart oslagbara! Alla filmer på mig.

Den där jag är millisekunder från att ramla i lerpölen i djungeln medan jag var fly förbannad på Fredrik som kollade på och filmade.

Den där jag är totalt livrädd i gränden i Semporna och filmen efteråt då jag är så otroligt lättad. Eller filmen då jag äter något fruktansvärt...

Vilka minnen! Det var som pärlan sa såklart. Det är de jobbiga och läskiga sakerna som man minns allra bäst när man kommer hem!


På lördag eftermiddag styrde vi hjulen på Mazdan för en snabb vända till landet. Där slog vi på grillen och myste vid solnedgången.

Idag packade vi ihop och åkte hemåt. Jag provade att köra motorbåten, jag är ingen talang. Med lite övning så går det nog fina fisken sedan :)

Känns rätt viktigt att jag kan köra den jag också ifall vi är därute helt ensamma. Den där gången då pärlan blev sjuk så tänkte jag tanken.

Om något händer så måste jag veta hur jag sköter båten ensam.

Det kommer! Tyvärr är man ju uppvuxen som en landkrabba.


På väg hem från landet åkte vi hem till mina föräldrar, åt god mat och tog med oss min älskade LCD-tv hem till lyan. Äntligen slipper vi Fredriks uråldriga apparat där man knappt kan läsa texten. Nu blir det åka av!


Imorgon börjar en ny arbetsvecka! I takt med svenskarnas semestrar så ökar vår arbetsbörda saktligen. Snart lär det explodera!


Dagens avrådan! Åk inte till Bulgarien.. att landet är ett EU-land är för mig ofattbart. Vad tänkte EU? Korrupt land där du verkligen inte kan lita på polisen. De kommer aldrig att hjälpa dig som turist.

Du kan bli lurad till och med om du måste gå till läkaren för att få vård.

Känns inte det tryggt?! Du är inte skyddad vare sig av sjukvård eller rättsväsende. Trevlig resa!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 12 november 2010 16:40

Hej!   Som jag nämnt i inlägget under har jag numera en ny blogg som jag är verksam i och där hamnar även alla uppdateringar om hur min lilla rygg mår idag.   Jag är så otroligt glad att så många hittat in på den här bloggen när de har sökt i...

Av Annika - 19 april 2009 11:09

Jag har valt att flytta bloggen. Samma blogg, samma innehåll men ny adress: thefrostingonthecake.blogg.se   Hoppas vi ses! :) ...

Av Annika - 15 mars 2009 13:18

Återigen har en lång tid sedan sist passerat. Jag får allt ta och skärpa mig. Men det kännetecknar mitt liv ganska bra just nu. Hektiskt, fullt upp och inte så mycket tid att stanna upp. Det är dags för inlämning av vårt arbete på tisdag och vi har s...

Av Annika - 24 februari 2009 20:49

Oj nu händer det grejer, det kräver sitt blogginlägg!   Vi går bakåt i tiden till 20 januari då jag startade studierna vid juristprogrammet. Det är hemskt mycket plugg men ämnena är ovanligt intressanta. Det är inte riktigt vad man är van vid när man...

Av Annika - 11 januari 2009 20:09

Äntligen efter ett par dagar av tristess så ringde Emelie. Det visade sig att vi båda sitter hemma och gör ingenting. Så dumt och onödigt! Så därför såg vi till att ses i fredags för lunch, shopping och fika på stan.   Igår lördag så begav jag mig t...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg?
 Genom att jag nämnde den
 Via en sökmotor
 Via en länk/någon annans blogg
 Via bloggagratis
 Annat sätt

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards